Divorce Challenge

Eindelijk is de politiek wakker geschud: er komt meer aandacht voor kinderen bij echtscheiding. Met de Divorce Challenge wil politiek Den Haag ideeën opdoen om vechtscheidingen terug te dringen. Lees meer in de Volkskrant van 7 september 2016: Divorce Challenge of check de website of bekijk dit filmpje waarin Amber vertelt over de echtscheiding van haar ouders:

Ons kantoor heeft hier ook ideeën over: Niet alleen staan we tijdens de mediation uitgebreid stil bij de belangen van uw kinderen, we praten ook met uw kinderen zelf. Want bijna alle kinderen van gescheiden ouders voelen zich niet gehoord, niet serieus genomen. Daarnaast werken wij samen met ervaren specialisten die uw kinderen bij de echtscheiding kunnen begeleiden.

Binnenkort starten we ook met voorlichtingsavonden omdat we het belangrijk vinden dat u weet wat er gebeurt met kinderen als ouders in een vechtscheiding belanden. Want als ouders weten wat de gevolgen kunnen zijn, denken ze wel drie keer na voordat ze elkaar de tent uitvechten. Bewustwording dus, dat willen we bereiken.